2009-2010


WINNAARS

Antony Lamont
Antony LAMONT komt van Sint-Lucas Beeldende Kunst in Gent en heeft de jury en het publiek kunnen overtuigen met een heel toepasselijke magazine advertentie voor fictieve onbijtgranen, goed voor de lijn.
Een vetrolletje stulpt als het ware uit het magazine, de lezer kan het overtollige vet zelf laten verdwijnen (lees: afscheuren) en heeft op die manier een kortingsbon in de hand voor de volgende aankoop van ‘Fit Form’. Los van het idee zelf was de jury te vinden voor de geïntegreerde promo actie.


Samuel CabodySamuel CABODI volgt zijn opleiding in ESA Saint-Luc in Luik. 
Zijn advertentie voor een fonds voor de strijd tegen Osteoporose laat een heel simpel beeld zien van een bot. Bij het bladeren breekt het bot omdat er een onzichtbare snede is aangebracht. Deze techniek illustreert perfect het gevaar van deze ziekte.

SPECIALE PRIJS VAN DE JURY

Adnane Hasnaa
Gecharmeerd door haar creativiteit en spontaniteit waarmee deze kandidate de verdediging bracht besloot de jury unaniem en uitzonderlijk een speciale prijs van de jury toe te kennen: Adnane krijgt een toegangsticket voor het CCB gala in Knokke!


BEST SCHOOL OF THE YEAR

De puntentelling van beide jury’s brengt Sint Lucas Gent op het podium. Zij wordt dus de eerste “Best School” in de StuMPA geschiedenis. Het is een symbolische aanmoediging voor degene die creativiteit hoog in het vaandel dragen en de link met de professionele werel